درصد تحقق سود چیست؟ و چگونه محاسبه می شود؟
درصد تحقق سود چیست؟ و چگونه محاسبه می شود؟
درصد تحقق سـود در بازار به چه معناست؟
مهمترین اصلی که باید در همین ابتدا به آن اشاره کنیم این است که در بورس هم مانند هر کار دیگری تلاش و پشتکار معامله گر سود وی در معاملات را تضمین میکند همچنین معامله گری که میخواهد در این کار موفق شود باید یاد بگیرد و آموزش خود را با پشتکار ادامه دهد. ورود سرمایهگذاران جدید به بازار سهام باعث شده است که همه آنها موظف به یادگیری اصطلاحات رایج بورس شوند تا بتوانند یک معامله کاملاً حرفهای در بازار بورس و اوراق بهادار تهران داشته باشند. هموراه باید این را به خاطر داشته باشید که بورس ایران یک بورس درصدی است و قیمت در آن هر لحظه متغیر است. بنابراین آمارهای رشد اقتصادی یا کاهش شاخصها در بازار بورس با درصد بیان میشوند. متغیر بودن قیمت سبب می شود که شما نتوانید یک سهم را با یک روز اختلاف، با یک قیمت یکسان خریداری کنید و در اینصورت دامنه نوسان بوجود می آید که مثبت و منفی ۵ درصد می باشد و به معنی این است که یک سهامدار با ریسک مواجه شود می تواند آسوده خاطر باشد زیرا همانطور که ذکر کردیم دامنه نوسان تنها ۵ درصد است و بیش تر از این درصد نمی تواند به شما ضرر وارد کند. در بازار بورس برای تشخیص سود و زیان در زمینههای از درصد استفاده می شود. یک نکته مهمی که در رابطه با تحقق سود در بورس باید بدانید این است که سود بورس همانند بانک و یا حقوق اداره نیست که هر ماه به حساب شما واریز شود، گاهی شما سهمی را خریداری می کنید و در یک ماه سود مناسبی می برید و گاهی باید زمان بیشتری را برای سود کردن منتظر بمانید و در این صورت همه چیز طبق پیش بینی شما پیش نمی رود و سود مورد نظر شما محقق نمی شود.
نکته! اگر دانش و تجربه لازم را در زمینه بورس نداشته باشید حتی اگر میلیاردها تومان هم در بازار بورس سرمایه گذاری کنید باز هم ضرر خواهید کرد. یک پیشنهادی کاربردی جهت افزایش سود بورسی خود شرکت در کلاس های سایت نوسان کده است، در همین راستا مجموعه نوسان کده به برگزاری دوره های صفرتا صد بورس پرداخته است.
خلاصه مطالب:
- وقتی درصد تحقق سود یک شرکت بالاتر حد انتظار ما باشد، بیانگر پیشبینی و عملکرد دقیق ما از آن شرکت است.
- درصد تحقق سود در دورههای ۹،۶،۳ و ۱۲ ماهه در گزارشهای عملکرد فصلی هر شرکت بورسی ارائه میشود.
- سود و درآمد بازار بورس، سرمایه گذاری است و به خاطر داشته باشید شما با خریدن سهام یک شرکت به همان مقدار در سود و زیان شرکت سهیم هستید.
- درصد تحقق سود یا میزان پوشش سود برای دورههای سهماهه، ۶ ماهه، ۹ ماهه و ۱۲ ماهه در گزارشهای عملکرد فصلی شرکتها ارائه میشود.
- برای کسب سود در بورس باید دانش و مهارت بورسی کسب کرد و ترجیحا از هر دو تحلیل تکنیکال و بنیادی برای معاملات استفاده کرد. با مراجعه با مقاله بررسی تحلیل تکنیکال و بنیادی با این دو تحلیل به صورت کامل آشنا شوید.